Přihlaste se na naše středeční webináře včas! | Murrelektronik

15. dubna 2021

Přihlaste se na naše středeční webináře včas!

Na čtyři po sobě jdoucí středy jsme pro vás připravili webináře nabité informacemi i praktickými ukázkami. Začínáme 19.5.2021, jednotlivá témata a linky na přihlášení najdete níže...

19.5.2021 / 9:30 hod.
webinář:  Jak jednoduše zmodernizovat svůj stroj? / Digitalizace díky IO-Linku

Jak se zaregistrovat? Vyplňte krátký formulář na tomto odkaze:
https://attendee.gotowebinar.com/register/8512313883458743820

Na co můžete těšit?
Přemýšlíte, jak vaši technologii jednoduše naučit diagnostickým funkcím? Lámete si hlavu, co s těmi dvěma posledními analogovými senzory? Stíněné kabely nestíní?
Komunikační rozhraní IO-Link je skvělý nástroj pro zpracování procesních dat ze senzorů. Nechte se od nás inspirovat.

Kdo vás webinářem provede? Lukáš Tacina a David Hanák
 

26.5.2021 / 9:30 hod.
webinář:  Jednodušší instalace na mobilních strojích? / Data Panel pro extrémní podmínky

Jak se zaregistrovat? Vyplňte krátký formulář na tomto odkaze:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2646247825459972620

Na co můžete těšit?
Odolnost a spolehlivost, i když počasí zrovna nepřeje a šestiproudá rychlostní silnice zatím existuje pouze na papíře. To jsou hlavní přednosti našich nových modulů pro distribuci signálů v mobilních zařízeních – pasivně nebo prostřednictvím sběrnice CANopen.

Kdo vás webinářem provede? Tomáš Kulhánek a David Hanák

 

2.6.2021 / 9:30 hod.
webinář:  Jaké jsou dnešní možnosti Ethernetu? / Switche v průmyslové automatizaci

Jak se zaregistrovat? Vyplňte krátký formulář na tomto odkaze:
https://attendee.gotowebinar.com/register/7354446775550401036

Na co můžete těšit?
Komunikační protokol Ethernet by bez switchů nebyl tím, čím dnes je. Představíme vám naši nabídku produktů, jejich důležité funkce a výhody. Můžete se těšit na praktické ukázky přehledného webového rozhraní nebo implementace do TIA portalu.

Kdo vás webinářem provede? Vladimír Schnurpfeil a David Hanák

9.6.2021 / 9:30 hod.
webinář:  Proč přenášet komunikaci vzduchem? / Výhody bezdrátové komunikace

Jak se zaregistrovat? Vyplňte krátký formulář na tomto odkaze:
https://attendee.gotowebinar.com/register/8052973109746369292

Na co můžete těšit?
Spolehlivý bezdrátový přenos dat byl svatým grálem průmyslové automatizace od jejích počátků. Díky technickému pokroku už nejde jen o vizi a my se konečně můžeme bavit o skutečných produktech a všech jejich výhodách.

Kdo vás webinářem provede? David Hanák

PRŮVODCE WEBINÁŘI MURRELEKTRONIK

Registrace
Jděte na stránku webináře a pomocí odkazu vyplňte požadované údaje. Po odeslání formuláře dostanete na zadanou emailovou adresu potvrzovací zprávu o vašem přihlášení. Událost můžete uložit do e-mailového klientu (Outlook, Gmail, iCal).

Test připojení
Tato stránka otestuje, zda je technicky možné se webináře zúčastnit: https://support.goto.com/webinar/system-check-attendee

Instalace (volitelné)
Doplněk pro používání platformy GoToWebinar se obvykle instaluje automaticky. V případě problémů s přenosem zvuku nebo obrazu, či s uživatelským rozhraním doporučujeme doplněk znovu ručně nainstalovat z této stránky: https://support.goto.com/webinar/help/download-now-g2w010002. Instalace se uskuteční i v případě probíhající relace, bez odpojení.

Účast
Klikněte na tlačítko "Join Webinar" v e-mailu potvrzujícím vaši účast. Doplněk GoToWebinar se spustí automaticky. V případě problémů můžete vyzkoušet postup popsaný v oddílu Instalace.

Nikdo vás nebude nutit aktivovat svoji webkameru či mikrofon. Naopak, pro zvýšení přehlednosti a srozumitelnosti prezentace prosíme všechny účastníky o ponechání svých mikrofonů vypnutých.  Pro dotazy během prezentace, prosím, využijte panel Questions a napište svůj dotaz. Ten bude vyřízen prezentujícími dle situace ústně a/nebo psanou odpovědí. Vaše dotazy (a případně i následnou komunikaci) vidíte jen vy a pořadatel.

Webinář považujeme za veřejný online prostor, proto cítíme povinnost upozornit všechny účastníky, aby i zde dbali na dodržování zákonů a obecných etických norem a aby nezneužívali diskusního prostoru ke spamování a vlastní propagaci.

Nakládání s informacemi

Své registrační údaje zadáváte společnosti LogMeIn, Inc., která provozuje službu GoToWebinar. Více o ochraně osobních informací ve společnosti LogMeIn, Inc. si můžete přečíst na této stránce: https://www.logmeininc.com/gdpr/gdpr-compliance

Společnost Murrelektronik CZ, spol. s r. o., jakožto tvůrce a organizátor webinářů, si vyhrazuje právo k dalšímu nakládání s poskytnutými údaji v souladu se Zásadami zpracování osobních údajů: https://www.murrelektronik.cz/cz/prohlaseni-o-ochrane-osobnich-udaju/

V případě dotazů se obracejte na e-mail: marketing@murrelektronik.cz

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter