Navštivte nás na veletrhu AUTOMATICA v Mnichově! | Murrelektronik

13. června 2023

Navštivte nás na veletrhu AUTOMATICA v Mnichově!

Poznejte budoucnost automatizace na předním veletrhu AUTOMATICA.

VELETRH AUTOMATICA

Termín konání: 27. - 30.6.2023

Místo konání: Trade Fair Center Messe München

Umístění stánku: Hala B6, číslo 328.

Volnou vstupenku vygenerujete ZDE... 

Síťová výroba, digitální integrace a automatizace prochází transformací. A to s sebou přináší řadu otázek!

  • Jak nastavit ten správný směr?
  • Zůstaneme způsobilí pro budoucnost?
  • Budeme schopni inovovat?
  • Jak spojíme staré s novým, analogové s digitálním?
  • Jak vytvoříme bezproblémovou, výkonnou a budoucnosti odolnou topologii?
  • ..... Stručně řečeno: jak se vlastně již nyní napojíme na budoucnost?

Odpověď: prostřednictvím bezproblémové decentralizace! Je to první, rozhodující a snadno proveditelný krok k digitální transformaci.

Decentralizace však musí být promyšlená, naplánovaná a implementovaná do celého systému. Koncepce hardwaru a instalace musí fungovat ruku v ruce. Koncepce instalace a instalační technika proto hrají rozhodující roli - obě se musí vzájemně doplňovat, aby tvořily ucelený systém. A Murrelektronik je jediná společnost na trhu, která obojí spojuje: Odborné znalosti v oblasti elektroinstalační techniky včetně systémového a bezproblémového přístupu a koordinovaného portfolia výrobků - od kompletních automatizačních systémů až po napájecí konektory: bezproblémově a decentralizovaně!

Přijďte se podívat na četné inovace.
Do Mnichova přivezeme celou řadu inovací a ukážeme vám řadu vysoce efektivních řešení pro celou řadu průmyslových odvětví.

Rádi bychom vám nyní doporučili čtyři zcela konkrétní témata:

  • Automatizační systém Vario-X: Důsledně flexibilní a škálovatelné řešení s maximální otevřeností a výkonem na všech  úrovních a na všech rozhraních - To znamená, že jste připraveni na budoucnost, na všechny současné i budoucí výzvy jedním tahem a rozváděč je pro vás zcela zbytečný.
  • Instalační řešení pro průmyslové zpracování obrazu: Sázíme na ucelenou koncepci, která vám co nejvíce usnadní vstup do oblasti strojového vidění: decentralizované, zásuvné moduly, jako jsou spínače, rozdělovače a podavače, které lze namontovat přímo do prostředí stroje, a odpovídající vysoce výkonné kabelové a konektorové technologie. Minimální nároky na instalaci a maximální výkon - pro nové i stávající stroje a systémy. Ukážeme vám to i konkrétně na příkladu konkrétní instalace.
  • Napájecí konektory řady MQ15: Konektory se snadno instalují díky systému rychlého připojení bez použití nářadí. Jsou vhodné do náročných průmyslových podmínek, protože jsou prachotěsné a vodotěsné se stupněm krytí IP67. Jejich kompaktní provedení a vysoké hodnoty přenosového proudu až 16 A při trvalém zatížení a napětí 600 V AC otevírají široké možnosti použití. Jsou například předurčeny k připojení asynchronních a třífázových motorů. 
  • Rozsáhlé IO-Link portfolio: Nové sběrnicové moduly "MVK Pro" a "IMPACT67 Pro" s krytím IP67 mají osm multifunkčních Master portů, díky konektorům M12 s kódováním L mohou realizovat i vysoké napětí a slouží pro ethernetové protokoly PROFINET, EtherNet/IP a EtherCAT. Dokonce je možné i nezávislé použití na průmyslové sběrnici prostřednictvím OPC UA, MQTT, JSON REST API - díky již integrovanému standardizovanému rozhraní Master Interface (SMI). Celkově to snižuje náklady, zvyšuje produktivitu, nabízí nové možnosti servisu a údržby, minimalizuje dobu instalace a uvedení do provozu a nahrazuje složité kabelové a prostorově náročné rozváděče.

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter