Murrelektronik na veletrhu AMPER 2023 | Murrelektronik

3. února 2023

Murrelektronik na veletrhu AMPER 2023

Megatrendy automatizačního průmyslu v pavilonu P, stánku 2.46.

Zarezervujte si svou vstupenku zdarma kliknutím na tento odkaz!...

Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky a automatizace v České republice i na Slovensku a společnost Murrelektronik, tam nemůže chybět. Na veletrhu představíme, jak se již dnes podniky propojují s budoucností – konkrétně pomocí bezproblémové, decentralizované automatizační technologie. Na stánku budou jsou k vidění inovativní systémy, řešení a produkty, které firmám otevírají cestu k úplné digitální transformaci – megatrendu automatizačního průmyslu.

Společnost Murrelektronik můžete navštívit na brněnském veletrhu AMPER od 21. do 23.3.203.
Na našem stánku se dozvíte, jak může být bezproblémová, decentralizovaná instalační technika rozhodujícím a správným krokem k digitalizaci.

Automatizační systém oceněný mnoha cenami = Vario-X

Vario-X je první automatizační platforma, která přináší senzory a akční členy do prostředí stroje decetralizovaně a bez rozváděčů. Flexibilní, škálovatelný s maximální otevřeností a výkonem na všech úrovních a rozhraních. To znamená, že se systémem Vario-X budou společnosti kompletně připraveny na budoucnost bez rozvaděčů. Prohlédněte si tento systém na našem stánku. Stojí to za návštěvu!

Decentralizujte jednoduše a bezpečně pomocí IO-Link

Stále složitější výrobní procesy a systémy, stále více dat, která jsou zaznamenávána a vzájemně propojována, vyžadují inteligentní řešení. Komunikační standard IO-Link přináší pořádek do změti kabelů a konektorů: od svorkovnic ke kompaktním IO modulům. Díky osvědčenému principu Plug & Play je propojení v instalační technice jednoduchou záležitostí; komunikační standard zároveň zajišťuje maximální transparentnost od úrovně snímač-aktor až po cloud. Společnost Murrelektronik nabízí široké portfolio IO-Link a neustále ho rozšiřuje. V nových sběrnicových modulech "MVK Pro" a "IMPACT67 Pro" s krytím IP67 je integrováno celkem osm multifunkčních portů Master a díky konektorům M12 s kódem L lze realizovat i vysoké proudy. Kromě toho lze snadno používat ethernetové protokoly PROFINET, EtherNet/IP a EtherCAT.

Inteligentní sítě = instalační řešení pro průmyslové zpracování obrazu

Ať už v logistice nebo v průmyslových výrobních procesech: pokud jde o napájení, správu signálů a dat pro inteligentní propojení kamerové techniky, mají výrobci zařízení po svém boku silného partnera v podobě společnosti Murrelektronik. Důraz je kladen na decentralizované sestavy, které lze namontovat a zapojit přímo do prostředí stroje, jako jsou switche, rozvaděče a podavače, a na odpovídající vysoce výkonnou montovanou kabelovou a konektorovou techniku. Prokazatelnou výhodou našeho řešení jsou minimální nároky na instalaci a maximální výkon pro nové i stávající stroje a systémy.

Napájecí konektory řady MQ15

U konektoru MQ15 stačí ¼ otáčky k vytvoření bezpečného připojení s krytím IP67. Tento inovativní systém rychlého připojení zkracuje dobu instalace, servisu a údržby až o 80 %. Jsou tak vhodné do náročných průmyslových podmínek, protože jsou prachotěsné a vodotěsné. Jejich kompaktní konstrukce a vysoké hodnoty přenosu proudu až 16 A při trvalém zatížení a napětí 600 V AC otevírají široké možnosti použití. Jsou například předurčeny k připojení asynchronních a třífázových motorů.

Potřebujete další informace? Stačí se s námi spojit. Kontakty ZDE...

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter