Murrelektronik na veletrhu SPS 2022 v Norimberku | Murrelektronik

18. října 2022

Murrelektronik na veletrhu SPS 2022 v Norimberku

Spojte se s budoucností!

SPS v Norimberku se prezentuje praktickým, osobním a na budoucnost orientovaným způsobem. Společnost Murrelektronik na veletrhu představí, jak se již dnes podniky propojují s  budoucností - konkrétně pomocí bezproblémové, decentralizované automatizační technologie. Na našem stánku budou k vidění inovativní systémy, řešení a produkty, které firmám otevírají cestu k úplné digitální transformaci - megatrendu automatizačního průmyslu.

Společnost Murrelektronik najdete norimberském veletrhu od 8. do 10. listopadu v hale 9, č. stánku 325. Pod mottem veletrhu "Connected Future: Seamlessly and decentrally" se návštěvníci dozvědí, jak může být bezproblémová, decentralizovaná instalační technika rozhodujícím a správným krokem k digitalizaci.

VOLNÁ VSTUPENKA
Informace k vygenerování volné vstupenky najdete ZDE...

Automatizační systém ověnčený mnoha cenami
Představujeme vám naše nové Vario-X = dokonale flexibilní a škálovatelný automatizační systém, který funguje s maximální otevřeností a výkonem na všech úrovních a rozhraních. To znamená, že společnosti jsou kompletně připraveny na budoucnost bez rozvaděče. Prohlédněte si tento systém na našem stánku. Stojí to za návštěvu!

Jednoduše a bezpečně s IO-Link
Stále složitější výrobní procesy a systémy, stále více dat, která jsou zaznamenávána a vzájemně propojována, vyžadují inteligentní řešení. Komunikační standard IO-Link přináší pořádek do změti kabelů a konektorů: od svorkovnic ke kompaktním IO modulům. Díky osvědčenému principu Plug & Play je propojení v instalační technice jednoduchou záležitostí; komunikační standard zároveň zajišťuje maximální transparentnost od úrovně snímač-aktor až po cloud. Společnost Murrelektronik nabízí široké portfolio IO-Link a neustále ho rozšiřuje. V nových sběrnicových modulech "MVK Pro" a "IMPACT67 Pro" s krytím IP67 je integrováno celkem osm multifunkčních portů Master a díky konektorům M12 s kódem L lze realizovat i vysoké proudy. Kromě toho lze snadno používat ethernetové protokoly PROFINET, EtherNet/IP a EtherCAT.

Inteligentní sítě - instalační řešení pro průmyslové zpracování obrazu
Ať už v logistice nebo v průmyslových výrobních procesech: pokud jde o napájení, správu signálů a dat pro inteligentní propojení kamerové techniky, mají výrobci zařízení po svém boku silného
partnera v podobě společnosti Murrelektronik. Důraz je kladen na decentralizované sestavy, které lze namontovat a zapojit přímo do prostředí stroje, jako jsou switche, rozvaděče a podavače,  a na odpovídající vysoce výkonnou montovanou kabelovou a konektorovou techniku.
Výhody =  Minimální nároky na instalaci a maximální výkon - pro nové i stávající stroje a systémy.

Napájecí konektory řady MQ15
Konektory se snadno instalují díky systému rychlého připojení bez použití nářadí. Jsou vhodné do náročných průmyslových podmínek, protože jsou prachotěsné a vodotěsné podle normy IP67. Jejich kompaktní konstrukce a vysoké hodnoty přenosu proudu až 16 A při trvalém zatížení a napětí 600 V AC otevírají široké možnosti použití. Jsou například předurčeny k připojení asynchronních a třífázových motorů.

Těšíme se na viděnou!

 

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter