Navštivte nás na norimberském veletrhu SPS | Murrelektronik

2. listopadu 2021

Navštivte nás na norimberském veletrhu SPS

Murrelektronik na veletrhu SPS 2021 v Norimberku: stánek 325 | hala 9 | 23. až 25. listopadu 2021.

Průmysl jako takový čelí v současné době velkým výzvám, mezi něž patří:

  • digitální transformace
  • požadavky na efektivní provoz
  • inženýrství a udržitelnost.

Ukážeme vám, jak těmto výzvám čelit. S decentralizovanou automatizací - pokročilé elektroinstalace bez rozváděče. 

Chcete volnou vstupenku?

Jednoduše se registrujte na jednom z níže uvedených odkazů:

DE verze: https://www.murrelektronik.com/de/unternehmen/messen-events/sps/

EN verze: https://www.murrelektronik.com/company/trade-shows-and-events/sps/

Jaké inovace vám představíme?
1. INSTALAČNÍ ŘEŠENÍ VISION PRO PRŮMYSLOVÉ ZPRACOVÁNÍ OBRAZU

Díky společnosti Murrelektronik mají vedle sebe inženýři výkonného partnera, ať už se jedná o oblast napájení, správy signálů a dat pro inteligentní propojení kamerové technologie v průmyslové výrobě, nebo třeba v logistice. Společnost Murrelektronik sází na decentralizované moduly, jako jsou switche, rozdělovače a podavače, které lze namontovat a zapojit přímo do prostředí stroje. Tato řešení jsou podporována odpovídajícími vysoce výkonnými kabely a konektorovou technologií. Výhodou jsou minimální nároky na instalaci a maximální výkon, a to jak pro nové, tak i pro stávající stroje a systémy.

2. ROZSÁHLÉ IO-LINK PORTFOLIO

Nové sběrnicové moduly MVK Pro a IMPACT67 Pro s krytím IP67 mají osm multifunkčních master portůc. Díky konektorům M12 s L-kódováním mohou být připojeny k vysokému proudu a obsluhovat ethernetové protokoly PROFINETm, EtherNet/IP a EtherCAT. Dokonce i použití nezávislé na sběrnici je možné prostřednictvím OPC UA, MQTT, JSON REST API - díky již integrovanému standardizovanému rozhraní SMI (Standardized Master Interface). Celkově to snižuje náklady, zvyšuje produktivitu, nabízí nové možnosti servisu a údržby, minimalizuje dobu instalace i uvedení do provozu a nahrazuje složité kabelové a prostorově náročné rozvaděče.

3. ABSOLUTNÍ PRVENSTVÍ V OBORU
Absolutním prvenstvím v oboru je naše důsledně flexibilní a škálovatelná automatizační platforma s maximální otevřeností a výkonem na všech úrovních a rozhraních, díky níž jste připraveni na budoucnost. Vypořádejte se se všemi současnými i budoucími výzvami najednou. Více zatím nechceme prozrazovat. Ale už jen tento systém stojí za návštěvu našeho stánku.

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter