Zastavte se za námi na norimberském veletrhu SPS! | Murrelektronik

20. října 2023

Zastavte se za námi na norimberském veletrhu SPS!

Najdete nás v hale 9, číslo stánku 325.

Slyšíte to denně! Digitalizujte, propojujte a buďte vždy o krok napřed před konkurencí! To jsou požadavky na automatizaci, které se co chvíli mění a s tím přichází řada výzev. Můžeme současně dosáhnout bezpečných inovací a současně s tím zajistit budoucí životaschopnost? A co integrace analogového světa s digitálním, jak probíhá přechod? Lze vytvořit bezproblémovou, výkonnou a do budoucna odolnou topologii? Stručně řečeno: Jak se připojit k budoucnosti již nyní?

A naše odpověď? Prostřednictvím bezproblémové decentralizace! Udělejme spolešně první krok, rozhodující a snadno proveditelný krok k digitální transformaci.

Decentralizaci je však nutné promyslet, naplánovat a implementovat do celého systému. Hardwarová a instalační koncepce k tomu musí fungovat ruku v ruce. Koncepce instalace a instalační technika proto hrají rozhodující roli - obě musí být promyšleny v uceleném systému a vzájemně se doplňovat. A my v Murrelektronik jsme jedinou společností na trhu, která spojí oboje. Disponujeme odborným znalostmi v oblasti elektroinstalační techniky včetně systémového a bezproblémového přístupu a máme obrovské portfolio výrobků - od kompletních automatizačních systémů až po výkonné konektory. Jedině s Murrelektronik budete decentralizovat bezproblémově!

Četné inovace
Do Norimberku přivezeme celou řadu inovací a představíme vám velké množství vysoce inovativních aplikací pro celou řadu průmyslových odvětví. Řešíme současné i budoucí výzvy automatizace, mezi něž patří: nedostatek kvalifikovaných pracovníků, udržitelnost, nahrazení stlačeného vzduchu, cloud computing, umělá inteligence, nahrazení rozvaděče decentralizovanými koncepty nebo digitalizace a konvergence obecně. 

Rádi bychom vám nyní doporučili dvě zcela konkrétní aplikace:

  • Automatizační systém Vario-X

Důsledně flexibilní a škálovatelný s maximální otevřeností a výkonností na všech úrovních a na všech rozhraních. To znamená, že jste připraveni na všechny současné i budoucí výzvy a definitivně učiníte rozváděč zbytečným. Systém Vario-X vám ukážeme naživo a v provozu na velmi zajímavé aplikaci.

  • Instalační řešení pro průmyslové zpracování obrazu

Sázíme na ucelenou koncepci, která vám co nejvíce usnadní vstup do průmyslového zpracování obrazu: decentralizované, zásuvné moduly, jako jsou spínače, rozvaděče namontujete přímo do prostředí stroje včetně odpovídající vysoce výkonné konektorové techniky. Získáte tím minimální nároky na instalaci a maximální výkon pro nové i stávající stroje a systémy. I to vám ukážeme na konkrétní instalaci.

To ale zdaleka nebude vše. Máme toho pro vás připraveno mnohem více.

Setkejte se s našimi odborníky, diskutujte s nimi, nechte se překvapit a jako obvykle si odneste četné návrhy a jedno či dvě řešení.

Získejte svou volnou vstupenku ZDE...

 

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter