Společně dosáhneme výš! | Murrelektronik

23. října 2023

Společně dosáhneme výš!

Společnost Murrelektronik se hrdě připojuje k Single Pair Ethernet System Alliance jako její 60. člen!

Hlavním tématem průmyslového internetu věcí (IIoT) jsou sítě. Technologie Single Pair Ethernet má potenciál posunout toto téma kupředu. Společnost Murrelektronik s potěšením oznamuje, že se připojila k Single Pair Ethernet System Alliance jako její 60. člen. Aliance byla založena v roce 2020 a sdružuje společnosti z různých průmyslových odvětví, aplikačních oblastí a zemí po celém světě s cílem propagovat technologii pro bezproblémovou komunikaci z provozních zařízení do cloudu. Hlavním cílem skupiny je vytvořit standard Single Pair Ethernet (SPE). Olaf Prein, ředitel Business Development Management SCS - Sales & Customer Solutions ve společnosti Murrelektronik GmbH, říká: "Jsme rádi, že jsme se stali 60. členem Single Pair Ethernet System Alliance. Je to skvělá příležitost spolupracovat na slibné standardizované technologii, která bude přínosem pro zákazníky po celém světě." 

SPE umožňuje bezproblémové připojení zařízení z úrovně OT do úrovně IT. Technologie SPE umožňuje přenos dat prostřednictvím jediného páru vodičů (namísto dvou- nebo čtyřpárového vedení), který lze současně použít k napájení zařízení SPE. To umožňuje otevřené protokoly, transparentní komunikaci mezi zařízeními SPE na kabelech dlouhých až 1000 metrů. Na standardizovaných rozhraních IEEE 802 je možné na dvouvodičovém vedení přenášet data rychlostí 10 Mbit/s až 10 Gbit/s. To znamená, že stávající a budoucí řešení SPE mají potenciál stát se základní součástí síťové architektury schopné pracovat s internetem věcí.  
Murrelektronik je rodinná společnost s mezinárodním působením v oblasti automatizační techniky. Více než 3 000 specialistů v 50 zemích pracuje na hospodárném a efektivním elektrickém propojení strojů a zařízení. Díky systémům na míru propojují výrobky společnosti Murrelektronik všechny elektrické sestavy - signály, data nebo napájení. 

Potřebujete další informace?

Kontaktovat nás můžete ZDE...

 

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter