Data Panel GmbH je novým členem skupiny Murrelektronik  | Murrelektronik

7. března 2021

Data Panel GmbH je novým členem skupiny Murrelektronik 

Murrelektronik doplňuje sortiment svých výrobků o instalační řešení pro mobilní stroje.

Se založením společnosti Data Panel GmbH rozšiřuje skupina Murrelektronik portfolio svých výrobků o individuální decentralizovaná řešení pro mobilní stroje, které často pracují ve velmi drsných a náročných podmínkách.

Značné vibrace a prach při sklizni brambor, nízké teploty a sůl při úpravě sjízdnosti komunikací, stejně jako silné znečištění od bláta a špíny na staveništích jsou typickými každodenními provozními podmínkami těchto strojů. Stále široce rozšířené tradiční instalační koncepce s kabelovými svazky postrádají flexibilitu, setkáváme se dokonce i s netěsnými svorkovnicemi a díky rostoucímu technologickému rozvoji a potřebě neustále rozšiřovat a inovovat, dosahují stávající řešení svých limitů. Ve srovnání s tradičními instalačními řešeními nyní Data Panel nabízí koordinovaný, modulární a zásuvné systémové moduly pro náročné aplikace.
Řešení šitá na míru se skládají ze sběrnicových modulů a pasivních rozdělovačů od společnosti Data Panel, kdy společně s předmontovanými konektory od Murrelektronik perfektně splňují požadavky zákaznických aplikací. Navíc jsou robustní, odolné, 100 % testované a splňují očekávání požadovaná v prostředí s extrémní zátěží.

Hledáte optimální řešení v oblasti mobilních instalací? Obraťte se na naše specialisty!
K dispozici je Vám náš obchodní zástupce Tomáš Kulhánek a technik David Hanák
Rádi se vám budou individuálně věnovat, abyste společně našli to nejvhodnější řešení právě pro vaši aplikaci.
Potřebujete další informace? Přečtěte si je ZDE... 

 

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter