Ekologické povědomí se vyplácí! | Murrelektronik

4. dubna 2022

Ekologické povědomí se vyplácí!

Společnost Murrelektronik získává certifikaci ISO 14001 a ISO 50001, a tím i pečeť za odpovědný environmentální a energetický management.

Zlepšená energetická účinnost a environmentální výkonnost, to je to, co určují celosvětově uznávané normy ISO 14001:2015 a ISO 50001:2018. Společnost Murrelektronik je nyní podle nich certifikována a zavedla tak celosvětově uznávaný integrovaný systém řízení spolu s normou ISO 9001:2015. Jako auditovaná společnost se společnost Murrelektronik zavázala nejen k uvědomění si kvality, ale také ke své odpovědnosti v oblasti energetiky, ochrany životního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a začlenila jejich neustálé zlepšování jako nedílnou součást svých firemních cílů.

Certifikace byla provedena během auditu akreditovanými auditory. Získáním pečeti společnost Murrelektronik prokázala, jak důležité je pro specialistu na automatizační techniku ekologické povědomí.
 

Ke stažení

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter