Murrelektronik na veletrhu AMPER 2022 | Murrelektronik

20. dubna 2022

Murrelektronik na veletrhu AMPER 2022

Přijďte se podívat na náš stánek během brněnského veletrhu Amper, seznámíme vás s chytrými řešeními pro automatizaci!

Datum konání: 17. - 20.05.2022
Místo konání: brněnské Výstaviště
Umístění stánku Murrelektronik: Hala V, stánek č. 4.04
Velikost expozice: 100m²
 

Zarezervujte si svou vstupenku zdarma kliknutím na tento odkaz!

A co říci dalšího k expozici společnosti Murrelektronik na veletrhu Amper?

Ve dnech 17. – 20.5.2022 se opět otevře v Brně veletrh AMPER, nejvýznamnější český veletrh automatizace, a společnost Murrelektronik se na něm představí s atraktivními inovacemi a zajímavými tématy. Náš stánek najdete v Hale V, jeho číslo je 4.04.
Společnost Murrelektronik představí inteligentní trendy v automatizační technice v oblasti decentralizované instalační techniky, napájení, síťové technologie a IO-Link a ukáže zjednodušení instalačních konceptů, čímž ukáže způsoby, jak zvýšit konkurenceschopnost. V centru pozornosti jsou tedy budoucí propojení z úrovně IO do cloudu.

  • Inovativní VARIO-X - decentralizovaná instalace bezrozvaděče

Společnost Murrelektronik díky systému Vario-X nabízí první automatizační platformu, která přináší senzory a akční členy do terénu bez rozváděčů a decentralizovaně. Systém automatizovaný pomocí systému Vario-X, má od samého počátku digitální dvojče. Tento mobilní obraz skutečného zařízení 1:1 šetří náklady a čas při plánování, instalaci, provozu a servisu. Díky systému Vario-X jsou dny rozvaděčů definitivně sečteny.
Více informací najdete ZDE: https://www.murrelektronik.cz/cz/novinky/systemova-technika/

  • Flexibilní sběrnicové moduly MVK Pro a IMPACT67 Pro a portfolio I/O Link

Seznamte se také s novinkami z řady konektorů nebo s MVK Pro a IMPACT67 Pro, nejnovějšími přírůstky do známého portfolia I/O společnosti Murrelektronik. Kompaktní sběrnicové moduly s krytím IP67 jsou důležitou součástí decentralizované instalační techniky a nahrazují složitě zapojené, a tudíž drahé svorkovnice.
Více informací najdete ZDE: https://www.murrelektronik.cz/cz/novinky/io-link/

  • Koncepce strojového vidění VISION

Novinkou jsou také naše modulární řešení Plug & Play pro průmyslové zpracování obrazu. Kamery nahrazují množství senzorů a jsou základem pro maximální automatizaci mnoha procesů. Čtení čárových kódů, záznam rozměrů, kontrola kvality, sledování a identifikace dílů, monitorování výrobních linek - to je jen několik oblastí použití. Moduly na míru od společnosti Murrelektronik nabízejí možnost rozsáhlé a podrobné diagnostiky a mají tak velký vliv na provozuschopnost zařízení.
Více informací najdte ZDE: https://www.murrelektronik.cz/cz/novinky/instalacni-reseni-vision/

  • Snižte své náklady díky decentralizaci až o 30%!

Stroje a zařízení spolu stále více komunikují a jejich sítě slouží jako záchranné lano pro datové toky. Úspěšnou digitalizaci proto může zaručit pouze výkonná a spolehlivá síťová technologie. Dnešní výrobní prostředí musí být flexibilní a rychle přeměnitelné. Pro výkonnost strojů a systémů je proto rozhodující individuálně vhodná topologie sítě.
Díky přizpůsobeným koncepcím a vhodným systémovým komponentům lze nejen snížit celkové náklady až o 30 %, ale také zvýšit technologické možnosti inovativních diagnostických funkcí. Synergie a procesní úspory ve všech oblastech také zvyšují dostupnost strojů. Koncepce systému nabízí možnost využít dosud nevyužitý potenciál.
Více informací najdete ZDE: https://www.murrelektronik.cz/cz/novinky/systemova-technika/

Na viděnou se těší team Murrelektronik!

 

 

Poslední novinky z naší společnosti

Murrelektronik a Murrplastik společně na veletrhu AMPER 2024...

... představí svá inovativní a praktická řešení!

Přečíst více

Murrelektronik a murrplastik uzavírají strategické partnerství

Murrelektronik, specialista na decentralizovanou automatizační techniku, a murrplastik, průkopník v oblasti inteligentního kabelového managementu, se dohodli na strategickém…

Přečíst více

VARIO-X na stupni vítězů

Společnost VDE VERLAG ve spolupráci se ZVEI a Radou pro standardizaci Industrie 4.0 již poosmé udělila cenu "Industrie 4.0 Innovation Award 2023". Odborná porota nominovala 10…

Přečíst více

Dobrý den
Newsletter